Dags att byta vårdcentral!!!

 
Nej nu har jag fått nog! Jag har bytt vårdcentral för hela familjen. Jag vill inte att mina barn ska komma till en vårdcentral där dem är otrevliga när man kommer, kan knappt svenska språket vilket är bedrövligt om man jobbar med människor och service :(, lagen säger att man har rätt att träffa sin husläkare inom:
 
Jag citerar:

"Besöka husläkare inom 5 dagar

Behöver du träffa en läkare på vårdcentralen (husläkarmottagningen) ska du få göra det inom 5 dagar."

källa: http://www.vardguiden.se/Sa-funkar-det/Lagar--rattigheter/Vardgaranti/

 

Varför ska jag då behöva vänta i 32 DAGAR?!? Ja juste 32 dagar?? Det skulle ju vara inom 5 dagar. Nä usch och fy för denna vårdcentral. När man äntligen får träffa en läkare så undersöker dem inte en ens om vad felet kan vara utan skriver direkt ut en massa mediciner som inte ens existerar på apoteket längre. Vi har ju  F*N  ett helt apotek här hemma som BARA denna vårdcentral har skrivit ut! Sen har dem mage att vara otrevliga när man går..

 

Och inte nog med det så är de ju såå j*vla typiskt att man missar den extremt viktiga läkartiden, tack vare denna långa väntan! Ska jag behöva boka ny tid och vänta 1 månad till? KNAPPAST!

 

NI borde skämmas ordentligt !!!! Det ska inte behöva vara så här någonstans!

 


Kommentarer
Postat av: Ewa

Det är det värsta som finns med en sådan vårdcentral, jag hoppas du och familjen har en bättre husläkare att gå till idag. Vi bytte också vårdcentral 2013 just av dåligt bemötande från läkare.

Svar: Ja det är verkligen ingenting att ha. :)
Linda

2014-01-14 @ 07:48:13
URL: http://www.livetsdagbok.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0